Prof.Dr.

+90 (264) 295 5819

Sosyal Hesaplar

Elektronik II B dersi duyurusu

2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Elektronik-II(B) dersi 04.02.2013 tarihinde ders programına uygun olarak başlayacaktır. Dönem sonunda %70 devam sağlayamayan DZ ile başarısız olacaktır. Derse kayıt olan  veya olacak öğrencilere önemle duyurulur.

Genel - 31 Ocak 2013

Elektronik1, Transistör ödevi, teslim programı

Transistör ödevi teslimleri aşağıdaki programa göre yapılacaktır. Ödev teslimine tüm grup elemanları gelmelidir. Gelmeyen grup elemanı ödev teslim etmemiş sayılır. Ödevin teslimi sırasında kısa bir sözlü sınav yapılacaktır. Çalışmayan ödevler puan alamaz. Vaktinde gelmeyen grup, ödev teslim etmemiş sayılır. Bu sebeple bir mazereti olan, ödev teslim vakti gelmezden önce mazeretini bildirip yeni bir teslim zamanı belir…

Genel - 8 Aralık 2012

Elektronik 1 dersi, problem ödevi

Elektronik 1 dersi 2. ödevini linki tıklayarak indirebilirsiniz. Dosyadaki 10 soruyu el yazısı ile ve çözümler anlaşılabilecek şekilde çözerek 10.12.2012 tarihinde teslim etmeniz gerekmektedir. Ödevin tertip-düzeni de puanlanacaktır. Ödev dosyası aynı zamanda obise de yüklenmiştir. Hepinize başarılar dilerim.

Genel - 3 Aralık 2012

Elektronik 1 Laboratuar grupları

Teknik bir aksaklık sebebiyle elektronik 1 dersinin laboratuar grup kayıtlarının başlama saati 24 saat ötelenerek 03.11.2012 saat 19:00 olarak güncellenmiştir. Gerekli açıklama e-mail adreslerinize [ogrencino@sakarya.edu.tr] gönderilmiştir. Hepinize başarılar dilerim.

Genel - 3 Kasım 2012